• Control It All
  • Control It All
  • Control It All
  • Control It All
  • Control It All

Airbnb / Homeaway oplossing sleutelprobleem

AirBnB is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Geld verdienen met het verhuur van je eigen woning wanneer je daar zelf niet verblijft. Met dit grote voordeel komt meteen een groot nadeel. In de meeste gevallen kent u de mensen niet die in uw woning gaan, maar deze mensen geeft u wel toegang tot uw woning. Die toegang wordt verschaft bij sleuteloverdracht, maar krijgt u de sleutel wel weer terug? Ook de sleuteloverdracht zelf kan een hele logistieke operatie zijn. U kunt de sleutel versturen of via de buren overhandigen. Er zijn bedrijven die de sleuteloverdracht van uw sleutel kunnen verzorgen, maar wat geeft u de garantie dat die sleutels niet gekopieerd worden en bovendien zijn daar ook kosten aan verbonden.

Control It All biedt een oplossing die uitermate geschikt is voor gebruik bij het verhuren van uw woning. Het maakt de sleutelkluis overbodig, waardoor er niet meer zichtbaar een sleutel aan de buitenzijde bevindt. Hiernaast is het belangrijk dat u en eventueel vrienden of familie de woning met een gewone sleutel kan betreden. De huurder krijgt toegang via de eigen mobiele telefoon, dit voorkomt dat zij rondlopen met sleutels met het risico op zoekraken. Vanzelfsprekend krijgt de huurder alleen toegang na toestemming van u en uiteraard alleen binnen de gestelde periode. U kunt verschillende codes doorgeven die op verschillende tijdstippen geldig zijn. Doordat gebruik wordt gemaakt van gewone sleutels kunnen deze door u zelf worden bijgemaakt. Er zijn geen codekaarten of elektronische sleutels nodig.

Voor iedere deur is een toepassing beschikbaar en aanpassingen aan uw deur zijn niet nodig. Zelfs voor centrale toegangsdeuren met intercoms kunnen wij een module plaatsen die de deur aanstuurt. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld de VvE niet tot last te zijn en kunt u gecontroleerd mensen toegang verschaffen tot de algemene toegangsdeur.

Leverbaar zijn een motorcilinder, oplegslot en een deurcontroller met potentiaalvrij contact.026 31214 85

06 54 244 609

info@controlitall.nl